BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Korte Eigen Route

Het wordt langzaam weer wat langer licht en de temperatuur was deze week ook al lenteachtig. Dus vond ik het nodig om ’s middags na een drukke werkdag de fiets te pakken en een deel van de eigen route door het Sint Tunnisse bos te fietsen.

Mijn doel was om zoveel mogelijk de lastige gedeelten, zoals het nieuwe stuk bij de varkensbulten te pakken. Dat is wel gelukt. Ook het gedeelte over de houtwal bij het defensiekanaal blijft een uitdaging. Één keer ben ik gevallen, dat was in het draai-en-keer stukje aan de boskant van het defensiekanaal. Daar maakte ik een kleine fout in een scherp bochtje en daar lag ik. Naast een wondje op mijn been was er verder geen schade.

Het tweede gedeelte van de route heb ik wat ingekort en heb vooral de makkelijk te fietsen paden gepakt. De afspraak was dat in ongeveer anderhalf uur weg zou zijn, aangezien we bezoek kregen bij het eten. Dat is me gelukt. Lekker om het weer een keer doordeweeks te doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén