BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Bijna 3 weken niet gefietst, niets sportiefs gedaan. Dus tijd om er weer op uit te trekken.

Het weer was er ook niet naar. Na de toertocht van Lieshout heeft het bijna continu geregent en in de nattigheid de bossen in was niet iets waar ik veel zin in had.

Maar toen werd het vrijdag, mijn vrije dag, en droog. Dus heb ik meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt en ben het Sint Tunnisse bos ingegaan. Ik heb een groot deel van de vaste route gefietst, maar heb een aantal technische stukken links laten liggen. Ik moest toch even kijken hoe het met de conditie gesteld was, en de conclusie was: die is wel beter geweest.

Het viel me uiteindelijk echter niet tegen, ik heb nog een aardig gemiddelde kunnen bereiken. En ook de staat van de route viel me niet tegen. Ik had aardig wat modder verwacht, maar die viel echt heel erg mee. Ik heb de fiets naderhand niet uitgebreid hoeven poetsen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén