BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

Het was weer een keer tijd om samen met de maten en rondje te fietsen. De keuze van hen was gevallen op een rondje Sint Tunnis. Dus om 8:30u bij Tonny afgesproken en zijn we onderweg gegaan.

Het eerste gedeelte zijn we samen opgetrokken, later komen er gedeeltes die ik wel pak maar de maten niet. Dus dan lopen de wegen wat uit elkaar. Meestal moet ik me dan flink inspannen om weer bij hen te komen. Deze keer was dat niet anders. Maar na een tijdje had ik ze nog steeds niet in beeld. Dan maar even wachten, een minuutje. Maar ze kwamen maar niet. Dus besloot ik om flink door te fietsen in de hoop dat ik ze toch nog zou inhalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan wacht ik wel op de pauzelaats.

Zo gezegd zo gedaan. Ik heb ze niet meer gezien dus toen ik aankwam bij de pauze heb ik gewacht. Het duurde wel wat langer dan ik verwachtte, maar dat kwam, bleek later, door een lekke band van Tonny. Hij moest wat bijpompen en dat heeft wat tijd gekost.

Na de pauze zijn we weer samen opgetrokken. Zo kwam er een einde aan de eerste gezamelijke tocht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén