BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Heeswijk-Dinther – Vinkel – Nistelrode

Het najaar blijft bijzonder mooi. Dus opnieuw een fietsroute uitgezet, deze keer vanuit Uden. We hebben de auto geparkeerd bij het Van Der Valk hotel en zijn richting Vorstenbosch gegaan. We waren direct al verrast door de omgeving. We zijn weer op plekken gekomen waar we nog nooit zijn geweest. En dat zo relatief dicht bij huis. Wel herkende ik sommige plekken van enkele wielrenrondjes die ik heb gereden. We kwamen langs de Kildonkse molen, een mooi plaatje.

Vlak voor Heeswijk-Dinther hebben we onze eerste pauze ingelast en onze krentenbollen gegeten.

Toen we in Vinkel aankwamen hadden we trek in een lunch. Uiteindelijk hebben we een heerlijke maaltijdsalade gegeten bij Café-Zaal Den Driehoek. Daarna zijn we doorgefietst door het prachtige Brabantse landschap naar Nistelrode. Daar hebben we een bezoek gebracht aan de gigantische grote kledingwinkel Van Tilburg Mode. Die is zo groot dat je er wel een dag kunt rondlopen. Dat hebben we niet gedaan. Voordat we Nistelrode uitreden hebben we nog even rustig op een bankje gezeten en wat gedronken.

Het was daarna nog maar zo’n 10 km terug naar de auto. Maar ook dat laatste stuk was prachtig om te fietsen, wederom door de bossen. Aan het eind hebben we nog een stukje Maashorst gehad en toen zat het er toch echt op. Een heerlijk dag.

Plaatsen: Uden, Bedaf, Vorstenbosch, Beugt, Heeswijk-Dinther, Kaathoven, Vinkel, Donzel, Nistelrode

Knooppunten: 73 – 61 – 60 – 59 – 41 – 42 – 43 – 01 – 03 – 05 – 51 – 52 – 53 – 81 – 82 – 85 – 11 – 75 – 86 – 30 – 74 – 85 – 73

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén