BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Toch maar weer een keer kijken hoe het gesteld is met de nattigheid op de route in het Sint Tunnisse bos. Nou, ik moet zeggen, het is nog op verschillende plaatsen enorm nat, ook op de fietspaden. Dat neemt niet weg dat een groot gedeelte van de route prima te fietsen is, maar vooral bij de ‘varkensbulten’, bij de seizoenscamping aan de Quayweg en het slingerpad bij de hei is het water nog lang niet weg. Daarnaast zijn er op een enkele plek takken gelegd bij een poortje naar het begrazingsgebied. Helaas in de lengterichting van het pad, wat het fietsen nagenoeg onmogelijk maakt.

Maar goed, al met al een prima rondje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén