BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Mook

Ik heb van de tourclub Boxmeer weer een route geleend. Deze gaat naar de Kraaijenbergse plassen, zoals ik die ken, maar dan via Gennep, dus aan de andere kant van de Maas. In Mook heb ik even gekeken of Swen en Wieke thuis waren. Ik zag niemand, dus ben ik weer verder gefietst.

De wind speelt ook dit jaar weer een beste rol. Op de heenweg richting Mook had ik hem nog mee, maar toen ik na de brug van Heumen in zuidelijke richting ging kreeg hem fors tegen. Dat betekende echter wel dat het stukje om de Kraaijenbergse plassen naar Linden en over het ophaalbruggetje hem vol in de rug had. Lekker even tempo maken. Dat was echter van korte duur. De rest van de route was in zuidelijke richting, dus flink aanpoten. Het gemiddelde viel wat tegen, maar dat wijdt ik aan de wind. Om even bij te komen heb ik een pauze ingelast bij de Maas in Cuijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén