BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Kilder

Pinksteren 2017. Tonny kwam met het goede idee om samen een mooie rit te maken naar Kilder, waarbij Tonny mee zou fietsen tot Kleef en dan zou terugkeren naar huis. Ik zou doorfietsen naar Kilder.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb met Naviki een nieuwe route uitgestippeld om Kleef in ieder geval te mijden. Dat was een goede zet.

Nadat we samen een kop koffie hadden gedronken bij de McDonalds in Kleef (de andere zaken waren allemaal gesloten) ben ik teruggefietst tot waar ik de nieuwe route weer zou oppakken. Hier scheidden onze wegen, Tonny fietste weer richting thuis.

De nieuwe alternatieve route was een goede keuze. Ondanks dat er veel plekken waren waar ik een voorrangsweg moest oversteken, wat de gemiddelde snelheid en het ritme breekt, was het toch een route met vrij weinig autoverkeer en redelijk goede asfalt wegen. Hier en daar was het asfalt niet zo heel goed, maar ja, profs moeten soms ook op de kasseien.

Ook het laatste gedeelte liep anders dan voorheen, niet door ’s Heerenberg maar richting Stokkum.

Al met al een heel leuk alternatief die ik er zeker inhoud. De volgende keer misschien weer via de  Ooijpolder of Nijmegen.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170605-0857

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén