BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje 33 Boxmeer 2017

Ik had er lang naar uitgekeken, en daar was hij dan, Rondje 33 Boxmeer. Een georganiseerde toertocht langs alle dorpen en het stadje Grave in het Land van Cuijk.

133 Km in het totaal. Voor mij is het uiteindelijk 138 km geworden, en daar kwam de afstand van Sint Anthonis heen en terug nog bij. En dat allemaal alleen. Helaas moest Tonny afzeggen wegens een knieblessure die hij had opgelopen met het tennissen.

Gelukkig kon ik korte stukjes aansluiten bij een groep waardoor ik wat energie kon sparen. Die had ik nodig, want na zo’n 95 km kreeg ik iets meer tegenwind. Zeker op de dijk bij Cuijk was dat nogal een breekpunt. Maar ja, enige dat erop zit is doorgaan, en dat heb ik dus ook gedaan.

Na iets meer dan 5 uur, inclusief pauze, was ik weer terug in Boxmeer, waar ik liefdevol werd ontvangen door mijn vrouw. Ook Peggy en Tonny waren er om mij binnen te halen. Ik mocht trost zijn op mijn prestatie. Volgend jaar weer.

Voor meer informatie over deze tocht zie https://www.toerclubboxmeer.nl/rondje33/.

Enige smet op de tocht was dat de verzorging erg tegenviel. Ik ben gewend dat er op de pauzeplaatsen wat lekkers klaarstaat in de vorm van een banaan, peperkoek of energierepen. Niets van dat. Het enige dat beschikbaar was gesteld was wat energiedrank die je in je bidon kon tappen. Koffie of thee kon worden gekocht. Er was ook maar 1 pauzeplaats ingericht (voor zover ik die heb kunnen vinden). De overige plaatsen die waren aangegeven waren normale horeca gelegenheden. Helaas Boxmeer, voor zo’n tocht een afknapper.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170723-0810

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén