BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Gennep-Afferden-Well-Overloon

Mijn fietsmaten hadden beide andere plannen dan fietsen. Dat gaf mij de gelegenheid om de racefiets te pakken en een mooi zondagochtendrondje te gaan maken. Het weer was fantastisch.

Als route had ik de 3e route van de site van de TKO Overloon gekozen. Deze loopt via Gennep, Afferden, langs de Maasduinen en via Well en Maashees, Holthees en Overloon terug naar Sint Anthonis. De route is in twee varianten, een lange en een iets kortere. De lange route had ik in mijn navigatie gezet, deze keer de BikeMaps app. Al snel bleek dat deze app erg traag werkte en mij te laat aangaf om links af te slaan. Dus maar aan de kant gegooid en de andere app, BikeGPX, gepakt. Ook deze app werkte niet naar behoren, dus heb ik net na Afferden mijn ViewRanger gepakt en de route daarin geïmporteerd. Althans, ik dacht dat ik de goede route had, maar ik was onbewust overschakeld naar de kortere route. Deze heeft na Wansum een extra lus, en dat had ik niet in de gaten. Resultaat: in plaats van 66 km is het uiteindelijk 80 km geworden. Maar het is eigenlijk toch heel goed gegaan. Het weer heeft ook zeker meegespeeld, het was heerlijk. Er is een mooie basis gelegd voor de rest van het seizoen.

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Gennep-Afferden-Well-Overloon in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén