BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Via Eersel Naar Dommelen

Deze zondag hebben we weer een mooi recreatief rondje gemaakt. Het sportfietsen was verschoven naar de zaterdag, dus hadden we vandaag de tijd.

Omdat mijn iPhone voor een reparatie weg was ben ik niet in de gelegenheid geweest om voor een week mijn fietstochten niet te registreren. Dit was weer de eerste.

En een mooie route was het, met mooi weer. De omgeving ten zuiden en zuidwesten van Eindhoven en echt heel mooi. Natuurlijk de dommel, maar ook de andere kleine stroompjes zijn prachtig.

En natuurlijk werd er regelmatig gestopt voor koffie met iets lekkers, of wat anders. Hierboven de foto’s van onze eerste tussenstop in Westerhoven, vlakbij Bergeijk, bij De Neut. Dat was zeker niet de laatste stop. De tweede stop was in het bos, waar we onze mini stoeltjes weer een keer hebben gebruikt. Helaas met niet zoveel succes, ik zakte er doorheen, maar dat kwam niet door mijn gewicht. Het stoeltje had een probleem, dat heb ik toen we thuiskwamen opgelost, maar de pauze was dus maar kort.

Dit is zo’n stoeltje

Maar het mocht de pret niet drukken. Bij terugkomst in Waalre-dorp bleek er een heuse braderie te zijn. We hebben even een rondje gemaakt en een ijsje gegeten. Daarna zijn de fietsen weer op de auto gegaan en gingen we voldaan terug naar huis.

Mijn rit in Cyclemeter

Plaatsen: Waalre-Dorp, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Knegsel, Veldhoven-Dorp,

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén