BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kilder – ’s Heerenberg – Doetinchem

Al lang was er afgesproken om weer een keer te fietsen met Dianne en Twan. Vandaag was het dan zover. We wildem graag het mooie Achterhoek laten zien.

Dus heb ik een leuke route uitgestippeld langs de mooie plekjes van Montferland. We vertrokken vanuit Kilder richting Zeddam. Daar wilden we de molen bekijken, het was tenslotte nationale Molendag, maar we waren iets te vroeg. Dus gingen we verder.

Aangekomen bij de uitkijktoren van Stokkum hebben we de fietsen geparkeerd en zijn we na een kleine wandeling de uitkijktoren opgegaan. Wat een prachtig uitzicht gaf dat. Hieronder een paar voorbeelden:

De hebben onze route vervolgd richting ’s Heerneberg. Daar hebben we bij Huize Bergh gelunched. Kasteel Huis Bergh is een prachtig kasteel in ’s Heerenberg.

We fietsen verder door het Achterhoekse landschap. Na een aantal kilometers komen we aan bij Stroombroek, een recreatieplas bij Braamt. Daar hebben we bij de Beachclub een lekker drankje genomen. Na deze korte pauze vertrokken we weer richting Doetinchem. Daar hebben we tenslotte genoten van een heerlijke Hamburger bij De Kompaan.

Een prima fietstocht, Dianne en Twan hebben genoten, wij hebben genoten, het weer was geweldig. Wat wil je nog meer.

 

Mijn rit in Cyclemeter

Plaatsen: Kilder, Zeddam, Stokkum, ’s Heerenberg, Wijnbergen, Braamt, Doetinchem

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén