BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Sambeek – Boxmeer – Oeffelt – Rijkevoort

Weer even een snel avondrondje gemaakt. Deze keer na het avondeten. Ik wilde op tijd thuis zijn dus heb ik er geen lange tocht van gemaakt.

Alles ging prima. Het was wel een beetje jammer dat Komoot, mijn nieuwe navigatie app, me soms op een beetje zanderige paden stuurde. Dat kwam vooral omdat hij automatisch herpland als je van de route afwijkt. Het vooraf plannen is dus erg belangrijk. Op de bovenstaande foto zie je de oude betoncentrale van Boxmeer die langs de route ligt.

Een andere kleine tegenvaller was dat ik vlak bij Haart flink kramp in mijn linker kuit kreeg. Dat kwam op een moment dat in iets te vroeg linksaf sloeg zodat ik bijna op een boeren erf terecht kwam. Dus ik moest omkeren. Met de voet uit te klip en ‘poef’, de kramp schoot erin. Enige wat je dan kunt doen is doorfietsen. Dat heb ik dus gedaan. Even een wat zwaarder verzet en flink drinken, daarmee verdween de kramp. Het viel me mee dat ik er later geen last meer van heb gehad.

Uiteindelijk een goed rondje gereden, dit smaakt naar meer. Wat geluk had ik met het weer. Het was inmiddels flink wat kouder geworden, dat ging nog net. Maar overal om mij heen verschenen donkere wolken, regen dreigde. Gelukkig heb ik het droog gehouden.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén