BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Avondrondje Vredepeel – Merselo – Overloon

Deze keer het rondje naar het zuiden, via Westerbeek en Vredepeel naar Merselo.

Bij Merselo is een mooi stukje om te fietsen. Mooi buitengebied met verkeersluwe wegen. In Merselo ging ik heel even de verkeerde kant op, maar dat was mijn eigen fout.

Na Merselo was het koers zetten naar Overloon en daarna langs Oploo op weer naar huis. Een mooi avondrondje waar je lekkere snelheid combineert met een mooie omgeving. Vandaag ging het me goed af, ik was tevreden met het gemiddelde. De temperatuur lag wel wat hoog, maar liever dat dan te koud.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén