BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Cuijk, Gassel en Wilbertoord

Het weer is nog steeds goed genoeg om met de wielrenner op stap te gaan, maar de dagen worden wel korter. Daarom ben ik iets eerder van mijn werk thuisgekomen en snel omgekleed en de racefiets gepakt.

Mijn keuze was gevallen op het rondje naar de Kraaijenbergse plassen. Ik wist niet hoe het zat met mijn conditie omdat ik al even geen sportfiets meer had gepakt. En de avond valt inmiddels wat vroeger en ik wilde zeker voor het donker thuis zijn. Dat was dus even doorfietsen, maar het ging me goed af. Gelukkig was ik op tijd terug met een gemiddelde snelheid waar ik heel tevreden mee kon zijn.

Mijn rit in Cyclemeter!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén