BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Na de positieve ervaring van vorige week, toen het rondje Sint Tunnis bijzonder goed verliep, zijn we deze keer opnieuw de Sint Tunnisse bossen ingegaan.

En alweer ging het zeer voorspoedig. Het was wel koud de eerste kilometers. Sinds lange tijd waren mijn vingers niet warm te krijgen. Pas na zo’n 10 km begon er wat leven in te komen.

Ondanks dat het goed ging, was het niet mijn dag. Kort na het begin begaf mijn Wahoo Rflct+ het. Het schermpje viel uit dus ik kon niet meer zien hoe hard ik reed. Later bleek ik op de Gemertse weg bijna 36 km/u te hebben gereden. Mijn fietsmaten konden me echter goed bijhouden. Tijdens de pauze heb ik nog geprobeerd om weer niet leven in het computertje te blazen, maar hij gaf aan dat de batterij bijna leeg was. Vreemd, omdat ik nog niet al te lang geleden een nieuw batterijtje heb geplaatst. Misschien wordt het tijd voor het echte werk, een Wahoo Elemnt Bolt bijvoorbeeld.

Voor de pauze had ik ook nog even de pech dat er een grote tak in mijn derailleur kwam, die ik er echt uit heb moeten trekken. Het kostte me wel wat extra energie om weer terug te komen bij mijn fietsmaten. Maar het is gelukt.

Al met al ben ik zeker niet ontevreden met de tijd. En zeker het weer was mooi. Wel wat koud, maar met de zon over de met mist bedekte landerijen en met de herfstkleuren….heel mooi allemaal.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén