BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer

Ik had mijn nieuwe speeltje binnen, de Wahoo Elemnt Bolt fietscomputer. En dat moest natuurlijk worden getest. Daarom op de zaterdag de racefiets gepakt voor een kleine testrit.

Dit korte rondje heb ik eerder gefietst en later uitgebreid zodat het iets langer was. Deze keer heb ik de korte route weer genomen.

En wat is het toch een mooi appataatje. Het is wel wat klein. Mijn ogen zijn er ook niet jonger op geworden, dus het aflezen ging wat moeizaam. Zeker met de zonnebril en de laagstaande zon. Maar met de Wahoo kun je het scherm inzoomen waardoor je de  belangrijke informatie goed kunt aflezen. En als je er wat meer aan gewend bent weet je waar de informatie die je wilt weten staat en lukt het allemaal wel.

Een hele leuke feature op de Wahoo is het weergeven van de Strava segmenten. Het is echt leuk om tijdens je rit extra uitgedaagd te worden. En het werkt echt heel goed. Je moet wel eerst de gewenste segmenten als favoriet (starred) aanvinken in Strava. Om dat te kunnen doen moet je een premium account hebben. Tsja, het is te leuk om te laten liggen.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén