BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Toch maar weer de Sint Tunnisse bossen in. Het was koud maar zonnig en droog. Voor de eerste keer met mijn Wahoo Elemnt Bolt op de MTB. En het ging fantastisch.

Deze keer samen met Adrie. Omdat het koud was lag er nog een klein laagje rijp op de heide. Een prachtig gezicht, maar dat betekende ook dat ik voor de eerste keer dit seizoen de lange fietsbroek weer aan had en een wat dikker vest. Maar dat mocht de pret niet drukken.

De Wahoo deed het echt goed. Ik had de route ingeladen en hij deed zijn best om bij elke bocht en kruispunt aan te geven welke kant ik op moest. Op een gegeven moment wordt dat iets te veel, maar dan kun je de navigatie ‘muten’. Heel fijn allemaal.

Verder een prima rit, geen buitengewone prestatie, maar oke. Vooral het laatste pad viel tegen. Volgens mij zat er nog wat vermoeidheid van de zaterdag in de benen.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén