BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon vaste route

Vlak voor ons weekje vakantie nog maar even snel het Overloonse bos in. Twee weekenden niet fietsen is me iets te lang.

En het ging gevoelsmatig niet zo heel best. Heel leuk waren de Strava segmenten die ik had ingesteld in de Wahoo Elemnt Bolt. Dit geeft weer een extra uitdaging. De route had ik ook ingesteld, maar die eindigde in Overloon, op het Museumpark, vlak voor de ingang van het Oorlog- en Verzetsmuseum. Omdat daar de start was gepland gaf de Wahoo het einde van de rit aan. Op zich geen probleem, gewoon de rit weer starten en hij volgt weer. De registratie van de route liep ook gewoon door.

Turn by turn navigatie was overigens ook niet aan de orde. Dat kwam omdat in de gpx file direct in de Wahoo Elemnt app had ingelezen. Het plannen van een off-road route in Komoot verloopt niet helemaal goed als geplande route, omdat hij automatisch zoekt naar de te volgen wegen. Dat wilde ik niet. Maar turn-by-turn navigatie op een MTB route is niet echt noodzakelijk. Hij blijft dan iets teveel piepen en richtingen angeven. Voor mij dus geen gemis.

Ik gaf al aan dat het gevoeldmatig niet zo goed leek te gaan. Bij thuiskomst bleek echter dat ik 22 achievements had, waarvan 13 PR’s. Dus helemaal niet zo slecht, maar juist geweldig goed :-). 

Dus, uiteindelijk ben ik erg blij met het rondje. Nu eerst even vakantie en dan misschien weer wat toertochtjes.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén