BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wanroij

Deze keer weer een toertocht, en wel die van Wanroij. Omdat deze toertocht ook door de Sint Anthonisse bossen gaat zijn we daar ingestapt.

De pauze hebben we links laten liggen. Als je niet meebetaald moet je ook niet profiteren. De tocht was goed, zoals elk jaar. Eerst de bossen van Sint Anthonis, daarna de oude vuilnisbelt van Wanroij en vervolgens de bossen bij Wilbertoord en Mill.

Toen we op de terugweg gingen vanuit Wanroij bleken de lintjes al te zijn opgeruimd. Even later konden we ze weer oppikken. Adrie was wel wat moe, maar wilde toch nog wel een klein rondje afmaken in de bossen van Sint Anthonis. Dat heeft hij geweten, het was niet het gemakkelijkste stuk. Het liep ovder de hei met nogal wat mul zand. Ik heb me goed vermaakt.

Hieronder een videoimpressie van de afdaling van de vuilnisbelt.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén