BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Kilder via Wyler en Elten

Deze keer voor het eerst dit jaar weer van thuis naar Kilder gefietst. Opnieuw heb ik een andere route uitgezet met een totale lengte van 80km.

De vorige keer beviel me vooral het gedeelte bij Lent, langs de Waal op. Omdat dat zo mooi was heb ik dat stuk wat verlengd tot Lobith en van daaruit in noordelijke richting via Elten naar Kilder gegaan. Dat laatste stuk was ook nog leuk omdat die buiten langs Elten en Beek liep. Een mooi stuk

Het weer was prima. Maar het lijkt alsof de duvel ermee speelt, maar als ik naar Kilder fiets heb ik ‘altijd’ tegenwind op het laatste lange stuk. In dit geval van Nijmegen helemaal tot Kilder. Dat drukt het gemiddelde wel iets, maar het mocht allemaal de pret niet drukken.

Uiteindelijk heb ik precies 80km gefiets (+130 meter).

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén