BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kobern-Gondorf – Koblenz das Deutsches Eck

Het tweede gedeelte van onze vakantie was aan de Moezel. We hebben een paar nachten een hotelletje in Kobern-Gondorf geboekt. We zijn daar ’s morgens aangekomen en konden meteen aan het ontbijt.

Na het ontbijt hebben we de fietsen gepakt en zijn naar Koblenz vertrokken. Einddoel van de tocht was het Deutsches Eck, daar waar de Moezel in de Rijn uitmond.

In die regio bleek het komende weekend een soort bedrijven-run te zijn, dus alles stond vol met tentjes en er was veel bedrijvigheid qua opbouwen van horeca gelegenheden en podia. Het zag er dus even anders uit. We hebben in de Königsbacher Biergarten aan het Deutsches Eck genoten van een drankje en kuchen.

Het weer was nog steeds goed, althans, als je van hitte houdt. Het was wel warm. Toch zijn we vanuit het Deutsches Eck naar de Atlstadt gewandeld. Dat is dichtbij. Daar hebben we wat winkels bekeken maar niets gekocht. We zijn daarna weer teruggewandeld naar Das Deutsche Eck. We hebben nog even op een grasveldje heerlijk van de zon (schaduw) genoten, lekker op een klein handdoekje.

Tenslotte zijn we weer teruggefietst naar het hotel.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Kobern-Gondorf, Winningen, Güls, Metternich, Koblenz

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén