BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Elsendorp – Oeffelt – Sint Anthonis via Malden

Vandaag ben ik weer een keer met Tonny op de wielrenner onderweg gegaan. En wat een leuke tocht is het geworden. We hebben een bezoek gebracht aan Harm’s Hoeve in Malden, waar je kunt genieten van lekkere drankjes en hapjes (appeltaart met slagroom bijvoorbeeld).

De tocht begon als ene normale zondagochtend route. Omdat het gezellig is om een beetje naast elkaar te fietsen en bij te kletsen hebben we het rondje via Elsendorp, Grote Baan, dan richting Mill, Haps, Sint Hubert en Oeffelt. In Oeffelt stelde Tonnu de vraag of je in Cuijk ook de Maas over kon steken. Er is wel een pontje, dus dat kon wel. Hij stelde voor om naar Malden te fietsen om daar Peggy, Rick en Joep te ontmoeten die naar Harm’s Hoeve zouden gaan.

Harm’s Hoeve is een boerderij met allerlei dieren en een Horeca ruimte en terras. De toegang is gratis, de koffie en hapjes hebben terrasprijzen, dus niet te duur. Maar het is er vooral leuk voor kinderen. De boererijdieren lopen vrij rond en je kunt er tut-flesjes met melk kopen voor de schapen en korrels voor de kippen en koeien. Ook kunnen de kinderen op trap-tractors rondrijden. Erg leuk allemaal.

Dus op naar Malden. Uiteindelijk zijn we niet via het pontje bij Cuijk gegaan, maar via Katwijk en langs de snelweg op. Het werd dus een hele leuke route van zo’n 83 km. De registratie geeft wel iets meer aan, maar dat komt door de nieuwe sensoren die nog niet helemaal goed waren afgesteld.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén