BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon Herfsttocht dagrit 2019

Na de nachtrit van gisteravond stond vandaag de gewone dagrit van Overloon op het programma. Samen met Adrie heb ik deze gereden. Adrie is mij thuis komen ophalen.

Ik had Adrie wel gewaarschuwd op de redelijk zware tocht, maar hij wilde hem helemaal afmaken. Halverwege heb ik gevraagd of hij terug wilde, maar hij heeft de hele tocht afgemaakt. Respect.

Vandaag bleek echter ook waar het gisteravond mis is gegaan. Toen heb ik een groot deel van de route gemist omdat ik een pijltje over het hoofd had gezien. Nu zag ik precies welk pijltje het was. Vandaag heb ik dus alsnog het gemiste deel van de route gereden, helaas niet in het donker.

Al met al was de tocht goed, zoals eigenlijk altijd wel in Overloon. Heel leuk was het nieuwe gedeelte over het museumterrein. Sinds dit jaar loopt een vaste recreatieve fietsroute door de grote hal van het museum. Deze keer was dit fietspad opgenomen in de toertocht. Een hele leuke ervaring, en ook even lekker warm in de hal.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén