BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Omdat ik op de zondag een leuke activiteit had, High Tea in de Achterhoek, was er geen tijd om te gaan fietsen. Ik had voorgesteld om het te verplaatsen naar de zaterdag, en Adrie gaf daaraan gehoor. Tonny was te druk met andere zaken.

Dus vroeg op de zaterdag de fiets gepakt en het rondje Sint Tunnis gedaan. Voor de nodige uitdaging heb ik de extra lastige stukjes door de houtwal langs het defensiekanaal gepakt. Het paadje wordt steeds beter te rijden, dus langzaamaan wordt het een goed alteratief en een leuk extraatje.

Verder waren er geen bijzonderheden. Ik heb Adrie het vuur na aan de schenen gelegd. Uiteindelijk hebben we een redelijke tijd neergezet, in ieder geval binnen de 2 uur.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén