BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Vandaag was de toetocht van Nieuw-Bergen, maar omdat dat best een eind rijden is voor Adrie hebben we afgesporken om het rondje Gemert te gaan doen. Tonny was met vakantie, dus die ging niet mee.

Verassend was dat bij aankomst in Handel er twee fietsen klaarstonden. Annemieke ging ook mee. Vorige week hadden ze samen ook al een rit gemaakt in de buurt van Breda, en bloijkbaar is het fietsvirus overgeslagen op haar.

Dus met z’n drieën op pad. Het tempo lag dus niet zo erg hoog. Dat had vooral te maken met de onzekerheid die Annemieke nog heeft. Maar al doende leert men. Omdat het wat langzamer ging had ik de gelegenheid om een filmpje te maken.

Bij de pauze heeft Annemieke besloten om de korte route terug naar huis te nemen. Adrie en ik hebben het tweede gedeelte van de route verder samen afgemaakt en het tempo wat hoger gelegd. Het was een leuke tocht en een leuke verrassing.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén