BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Veldtoertocht WSC-Zeeland

De veldtoertocht van Zeeland stond op het programma. Samen met Adrie ben ik daar naartoe gegaan. In het begin was het even zoeken naar elkaar omdat Adrie op een andere parkeerplaats stond. Maar we hebben elkaar gevonden.

Eerder had Adrie al gezegd dat wanneer ik de langere tocht wilde doen, dat hij dat wel begreep. De conditie van ons beiden is toch anders en hij gaf aan dat het door zijn luchtwegen niet veel beter zal worden. Dus kort na de start ben ik bij Adrie weggereden.

Bij de pauze heb ik nog even op hem gewacht, later bleek dat hij er allang was geweest. Kort na de pauze heb ik een afslag gemist waardoor ik kilometers minder heb gereden dan gepland. Aan het einde van de rit bleek dat eigenlijk een voordeel, omdat Adrie anders best lang op mij had moeten wachten.

Na deze tocht heb ik de beslissing genomen om meer mijn eigen gang te gaan. Ik heb de fietsmaten op de hoogte gebracht van mijn keuze. Voorlopig zal ik op eigen gelegenheid naar de toertochten gaan en mijn eigen keuzes daarin maak. Wat dat voor de toekomst betekent zien we nog wel.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén