BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Langenboom Kuulentocht

De eerste tocht helemaal alleen nadat ik de fietsmaten verteld heb dat ik voorlopig op eigen gelegenheid de toertochten ga bezoeken. Dus maar meteen weer ingeschreven op de lange route. Dat was voor deze tocht de eerste keer. Eerdere keren gingen we niet langs de Kuulen op, deze keer wel.

Dat bracht met zich mee dat het stuk tussen Mill en Gassel wel erg lang was, met lange rechte stukken. Wel moet ik zeggen dat er goed gebruik is gemaakt van de beschikbare bossen en bosjes. Daar waar een paadje door de bomen kon worden gepakt, werd dat ook gedaan. Verder kan ik zeggen dat het raamdal altijd wel mooi is. Dus de tocht is zeker de moeite waard.

De lange route viel me echter wel een beetje tegen, het is toch wel echt een stuk hoor. Maar als ik dat een beetje volhou dan ga ik ook daar wel aan wennen. Ik heb het al redelijk onder de knie dat ik niet alle energie in de eerste 10-15 kilometer al kwijt ben. Dus ik haal het wel, maar aan het einde is het wel goed zo. Dat is ook wat ik wilde, de grens wat meer opzoeken.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén