BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vierlingsbeek Wandelroute 1

Dianne en Twan kwamen op het goede idee om via Social Deal een wandeling met extraatje te boeken. Dat extraatje was een kopje koffie of thee met appeltaart voor de wandeling en een biertje met borrelplankje erna.

Dat is dus zeker een goed idee, dus boeken maar. De wandeling was in de buurt van Vierlingsbeek. Geen onbekend gebied, maar wel mooi, aan de maas en zo.

We begonnen bij Herberg Thijssen in Vierlingsbeek. Daar kregen we het kopje koffie voorgeschoteld met een heerlijk stuk zelfgebakken appeltaart. Geen culinair hoogstandje, maar gewoon lekker. Herberg Thijssen is trouwens een leuk cafe zonder allures. Gezellig, leuk en een beetje rommelig ingericht en je kunt de pindaschillen gewoon op de grond gooien.

Van de herberg uit wandelden we naar de watermolen van Vierlingsbeek. Helaas was de omgeving van de watermolen afgesloten dus we konden niet in de buurt komen.

Van de watermolen ging het terug richting Vierlingsbeek en daarna richting de pont. Kort daarna links, achterlangs naar de Maas. Via het buitengebied en langs de Maas kwamen we uit in Groeningen. Daar hebben we bij het protestants kerkje kort gerust.

De hebben het laatste gedeelte van de wandeling vervolgd en kwamen uiteindelijk weer uit bij de herberg Thijssen. Daar was het goed rusten met een lekker Bokbiertje van La Trappe en een prima borrelplankje.

Hierna hebben we afgesproken dat we dit vaker gaan doen. Het is niet de bedoeling om meteen het Pieterpad te gaan lopen, maar zo nu en dan een wandeltochtje is hartstikke leuk. We houden het erin.

Een paar ‘sfeerbeelden’:

Mijn wandeling in Cyclemeter!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén