BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis TOS Winter Veldtourtocht 2019

Het was weer tijd voor de wintertocht van de TOS Sint Anthonis. De voorgaande dagen en nacht had het erg veel geregend, dus ik was voorbereid op een pittige, modderige tocht.

Ik modderig was het zeker. En de wind was ook flink fors. Dus dat viel wel even tegen, maar verder was het weer prima, 6 à 7 graden met een mooi zonnetje. De dag voor de tocht had ik een nieuwe regenjas gekocht en die heb ik dus aangetrokken. Dat was eigenlijk was wel iets te warm, maar vanwege de frisse wind durfde ik de jas na de pauze niet uit te doen.

De route was zoals we de laatste tijd van de TOS gewend zijn. De laatste jaren is de tendens dat er steeds meer uitdaging gezocht wordt. Nu werd er ook weer door houtwallen gefietst met klimmetjes en afdalinkjes. Ook de oude vuilnisbelt zat er weer in, een erg vervelend stukje, zeker als het wat natter is.

Qua route lintjes kon het wel beter. De richting lintjes waren sinds erg klein en moeilijk te zien. Daarom ben ik weer een paar keer fout gefietst, maar heb de finish uiteindelijk wel gehaald. Gelukkig was het deze keer wel met iets meer dan 50km i.p.v. ruim 56km in de voorgaande jaren.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén