BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandeling Molenheide Mill

Dit weekend had ik ervoor gekozen om op de zaterdag met de fiets op pad te gaan. En om niet de hele zondag in huis te zitten gingen we een kleine wandeling maken. Het Coronavirus is flink om zich heen aan het slaan, dus zolang het nog kan gaan we naar buiten.

De keuze was gevallen op een bos in de buurt waar we nog niet veel gewandeld hebben. Ik ken het wel redelijk goed van de MTB toertochten van Wanroij en Mill, maar wandelend was het nog niet zo bekend.

En er zijn zeker mooie stukken in het bos. Alleen jammer dat onze motorvrienden dit bos ook hebben bestempeld als crossterrein. hele paden waren omgeploegd. Zelfs vandaag was er een groep van 6 crossers in het bos op pad. Heel sneu.

Verder was het een leuke wandeling. Deze hadden we gevonden op route.nl en is een combinatie van de rode en blauwe route. De blauw loopt vooral om het gebied heen, terwijl de rode route een korte wandeling dwars door het bos is. De combinatie is precies goed. We zijn begonnen aan de kant van Wilbertoord.

Op een bankje bij de rotonde bij Erica hebben we even gerust. Daarna het tweede gedeelte gelopen. Daar gingen we dwars over de hei, met in het midden een kleine verhoging, met bankje. Daar wilden we ook even gaan zitten, maar de wind was toch wel iets te guur, dus zijn we maar doorgelopen. Een leuke, korte wandeling.

Mijn rit in Cyclemeter!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén