BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Na goed nadenken en overleg hebben we ondanks de beperkingen door de Corona maatregelen toch besloten om met ons drieën de MTB te pakken en de Sint Tunnisse bossen in te gaan. Liefst zo vroeg mogelijk, maar het is uiteindelijk toch de gewone 8:30u geworden. Er was heel mooi lenteweer voorspeld met een prachtig zonnetje. En zoals verwacht was het al vroeg druk in het bos. Er waren meer dan normaal veel fietsers en zeker ook veel wandelaars. We hebben ons zoveel mogelijk gehouden aan de 1,5 meter afstand.

Omdat het rondje om de visvijver nu definitief is afgesloten heb ik een alternatiefje voorgesteld. Daar gingen Adrie en Tonny niet op in. Ik heb wel een extra rondje gemaakt vlak na de pauze. Daarna was het flink aanpoten om de heren weer bij te halen, maar dat is me natuurlijk wel gelukt. Net na Landhorst had ik ze weer bijgehaald.

Verder waren en niet zoveel bijzonderheden, enkel het genot van de nieuwe fiets. Wat een heerlijk ding is dat toch.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén