BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer alternatief via Vredepeel

Het thuiswerken en het mooie weer zorgen ervoor dat er wat meer gefietst kan worden. En mooi weer was het. Wel wat meer wind dan ik had voorzien, maar gewoon met korte broek en korte mouwtjes was het heerlijk te doen.

Deze keer was de keuze weer gevallen op een rondje op de racefiets. En om het een beetje variabel te maken proberen we toch net even wat andere rondjes te maken. Daarom nu het alternatief van de Siberië route 4 van TC Boxmeer. Door toeval kwam ik een eerder keer langs het Zwartewater vlakbij Overloon. En dat was een mooi stuk, dus heb ik die vast gepland.

Hier en daar kan de route nog wel wat mooier gemaakt worden, maar in principe is het een mooi rondje voor een zomeravond.

Ik was aan het einde best wel tevreden. Ik het begin van de route moest ik heel langzaam langs de wegwerkzaamheden in Sint Anthonis, dus ik dacht dat het gemiddelde wel naar de haaien zou zijn. Uiteindelijk ben ik toch nog op een goede 31,2 km/u uitgekomen, en dat is prima.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén