BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Kraaijenbergse Plassen via Sint Agatha en Sint Hubert

Nog steeds is het devies: ‘Blijf thuiswerken, blijf 1.5 meter van elkaar, geen hander schudden, in de elleboog niesen en ga alleen naar buiten als het echt noodzakelijk is. Dat allemaal voor het Coronavirus Covid-19. En dat is zeker niet zonder goede reden. Maar toch moet je zo af en toe naar buiten.

En dan is het met het beter wordende weer bijna logisch dat de racefiets weer wordt gepakt. Deze keer voor de eerste keer van het jaar weer om de Kraaijenbergse plassen. Na het thuiswerken snel omkleden en op pad gaan.

Dat het alweer een tijdje geleden was dat ik de route heb gefiets bleek wel uit de blokkade die ik tegenkwam vlakbij Haps. Ik wist dat er daar gewerkt werd, maar dat je er met de fiets niet langs kon was bij mij niet bekend. Dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. De eerste poging faalde op bijna dezelfde plaats. Daarna heb ik een wat ruimere omtrekkende beweging gemaakt, en toen kwam het allemaal toch wel weer goed.

De rest van de route was zoals ik hem nog kende. Wel leek het erop dat ik alleen maar tegenwind had, maar aan de zuid-west kant van de Kraaijenbergse plassen had ik hem mooi van achter, dus kon ik een lekkere snelle tijd neerzetten, een persoonlijk record.

Thuisgekomen was ik voldaan. Ik moest flink doorfietsen, want het eten stond klaar.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén