BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje in de buurt

Op 4 mei, dodenherdenking, zijn we wat later in de middag nog even in de buurt met de fiets op pad gegaan voor een korte route. Kort genoeg om in ieder geval voor de dodenherdenking weer thuis te zijn.

En omdat het een rondje in de buurt was kwamen we natuurlijk op veel plekken waar we eerder zijn geweest. Maar toch ook nog op stukken die nieuw waren, zoals het gedeelte na de Bronlaakse bossen. Ik noem het de Bronlaakse bossen omdat Bronlaak, een woon-werkgemeenschap, in deze bossen ligt. Maar officieel heet het gebied Groote Slink-Bunthorst, zie ook deze link.

De bossen zijn erg mooi, maar met de gewone recreatieve fiets is daar moeilijk doorheen te komen. Daarom zijn we er vooral langop gegaan. Alleen het pad langs de oude landgoedhuizen liep door het gebied heen. Deze landgoedhuizen zijn trouwens prachtig om te zien en de ligging is ook fantastisch. Het doet een beetje buitenlands aan. Zie hier enkele voorbeelden:

Het weer was prima voor een mooi tochtje, zoals te zien op deze foto:

Het was dus weer genieten. Aan het einde van de route hebben we nog even kort boodschappen gedaan bij landwinkel Verdaasdonk in Stevensbeek. En toen weer lekker naar huis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén