BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon vaste route

Na onze vorige gezamelijk rit door de bosen van Sint Tunnis stelde ik voor om weer een keer de MTB route van Overloon de gaan doen. In heb zaterdag de Zeddamse route gedaan, maar kon het dus niet maken om de mannen zondag alleen naar Overloon te laten gaan nadat ik het had voorgesteld. Twee tochten na elkaar moet kunnen, dus ging ik mee.

Ik wist natuurlijk wel dat het de laatste weken erg droog is geweest en dat we wat mul zand konden verwachten. Maar zoveel, dat had ik niet kunnen dromen. Op enkele plekken was het simpelweg niet te doen. Ik heb normaal gesproeken veel druk in de banden, dat zou nog wat kunnen uitmaken, maar met deze mulle onstandigheden helpt zelfs minder bandenspanning niet meer. Ik heb er wel wat lucht uitgelaten, maar dat hielp niet veel. Dus duwen maar.

Later in de route was het goed te doen, maar de bultjes naast het Oorlogs- en Verzetsmuseum waren niet te doen. Jammer, maar het is niet anders.

We hebben desondanks best nog een goed rit gehad. Hoewel, Tonny is 1 keer gecrashed, en Adrie maar liefst 2 keer. Tonny verloor bij zijn val zijn snelheidssensor, maar die had ik alweer snel gevonden. Adrie daarentegen miste aan het einde van de route zijn sportbril. Niet de eerste die hij verliest, maar toch jammer.

Gelukkig konden we toch nog nagenieten bij een kopje koffie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén