BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route alternatief 2020

Toch maar weer even de mountainbike gepakt voor een doordeweeks rondje door de bossen. Deze keer weer de alternatieve route via de bossen van Sint Tunnis naar de Bunthorst, Tweede Stichting en Eerste Stichting, terug naar de Sint Tunnisse bossen

Het ging me weer prima af. Het mooie was dat het heel rustig was in de bossen, ik heb bijna niemand gezien. Het rondje is inmiddels ook al bekend aan het worden. Wel stoor ik me telkens aan de sporen van die motorcrossers in de bossen bij Bronlaak. Blijkbaar kunnen die gasten het niet laten om andere mensen wat rust en plezier de gunnen. Oplazeren met die dingen uit de bossen.

Maar goed, voorlopig zal dit even de laatste MTB actie zijn. Het weer gaat nu echt naar zomerse temperaturen, dus mooi voor de wielrenner.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén