BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Verschillende fietsritjes Zuid-Limburg

Gedurende onze vakantie bij Buitenplaats Mechelerhof in Zuid-Limburg hebben we diverse kortere fietstochtjes gemaakt naar plaatsen in de buurt. Het weer was prima, dus de auto bleef staan.

De eerste rit was op de dag van aankomst, naar Gulpen voor een lekker terrasje.

In de avond van dezelfde dag zijn we naar Vaals gefiets voor een ijsje.

Dinsdag heb ik de Amstel Gold Race lus 3 gefietst met de wielrenner. Later die dag hebben we een poging gedaan om bij De Gerardushoeve bij Epen om een kopje koffie te drinken. Helaas was alles vol, dus maar weer terug naar Mechelen, voor een kopje koffie bij Café ’t Pintje. Wat simpeler maar wel gezelliger.

Op de dag dat Twan en Dianne zijn aangekomen zijn we met de fiets naar Het Hijgend Hert gegaan voor een lekker welkomsdrankje. Daarna zijn we naar Vaals gefiets om wat inkopen te doen bij de outlet van S.Oliver.

Op de donderdag zij Ine en ik naar Aken gefiets.

Enkele foto’s:

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Gerry en Cor Siroo 23 juli 2020

  Hallo,
  Vandaag hebben we de fietsroute ‘Bourgondisch genieten in Zuid-Limburg’ gefietst. De route is 23,57 km in totaal. Wij hebben iets over 30 km gefietst omdat we een keer een knooppunt hebben gemist. Het weer was prachtig, ideaal. Wel fijn dat we allebei een e-bike hebben anders is het hier en daar nog wel een hele klim. Vaak “vals plat!” Bij ’t hijgend hert wilde we koffie en een lekker stuk vlaai gaan eten, helaas was het er heel erg druk en zijn we ergens anders gegaan. Je waant je in het buitenland met de wijngaarden. Het is ook weer typisch Limburg met die heuvels, rivierjes, glooiingen en pittoreske huizen.
  Bedankt voor de tip Ine! Bas, de site is erg uitgebreid en divers en mooi geïllustreerd met leuke foto’s en verslagen van jullie (fiets)tochten. Top!
  Hartelijke groet, Gerry en Cor Siroo

  • Bas Rameckers 24 juli 2020

   Hallo Gerry en Cor,

   Bedankt voor jullie berichtje. Leuk dat jullie de site hebben bekeken en er tips uit kunnen halen, maak er maar goed gebruik van.
   Nog veel leuker is dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad in Zuid-Limburg. Het is inderdaad een prachtige omgeving waarbij de e-bike zeker een aanrader is. Wij genieten daar ook elke keer als we daar zijn.

   Groeten,
   Bas

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén