BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste route Overloon

Terug van vakantie, eerste dag weer gewerkt, weer tijd voor ontspanning.

De laatste keer dat ik de MTB route van Overloon heb gefietst, samen met Tonny en Adrie, was het bijna niet te doen. Door de afwezigheid van regen waren de paden dusdanig droog en mul dat er bijna niet gefietst kon worden. Inmiddels had het wel wat geregend en was in benieuwd hoe het er nu bijlag. En tevens natuurlijk weer lekker met de Giant op pad.

Ik moet zeggen, de route lag er verrassend goed bij. Het mulle zand was voor een groot deel weg. Niet dat je er helemaal niets meer voor hoefde te doen, maar fietsen lukt wel weer op alle paden.

Het ging trouwens erg lekker. Aan het einde van de rit bleek dat ik de snelste tijd voor de Overloonse route tot dan toe had neergezet. Geen klagen dus. Maar ja, het weer was prima, het was rustig, dus alle seinen stonden op groen voor een goede tijd. Heerlijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén