BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Ondanks de fietstocht van gisteren vanuit de Achterhoek terug naar huis besloot ik om vandaag toch mee te gaan met de mannen om een MTB rondje Gemert te doen. Weer eens gezellig met z’n drieën door de Gemertse, Ripse en Handelse bossen crossen.

Crossen wordt daar overigens weer heel veel gedaan, en dan bedoel ik het motorisch crossen. Dat is fietsen door de bossen voor hele luie, zielige en a-sociale figuren. Maar goed, dat is nu eenmaal mijn frustratie en daar zullen zij zich in ieder geval helemaal niets van aantrekken.

Maar goed, ondanks dat was het een prima rit. De mannen deden het ook heel goed en de knie van Tonny heeft het uitstekend gehouden.

Wel jammer dat ik de registratie was te laat heb aangezet, zo is er geen goede vergelijking te maken met eerdere ritten. Maar we zullen deze nog zeker wel een keer doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén