BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Molen van ’t Oventje – F16 Volkel Airfield

Het weer was goed, het werk gedaan, dus fiets gepakt en weer op pad. Als inspiratie had ik een rondje van Komoot gevonden, iets aangepast en gestart. De route ging via o.a. Mill richting Langeboom en dan om het vliegveld van Volkel. Dan terug via het buitengebeid van Boekel en Venhorst en uiteindelijk door het Sint Tunnisse bos weer naar huis.

Een prima rondje van zo’n 55 km, dus mooi om ’s avonds nog een keer te doen. Zeker de wegen bij Venhorst in de buurt. Die waren net nieuw geasfalteerd en zo glad als een biljartlaken. Hopelijk gaan ze daar niet dat grit opgooien, dat zou jammer zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén