BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Wat stond er vandaag op de planning? Het weer is momenteel erg onbetrouwbaar en ook de weersvoorspellingen komen vaak niet uit. Deze zondagochtend zou het fors regenen, dus had ik de afspraak met de fietsmaten gemaakt dat ik bij droog weer het Sint Tunnisse rondje zou meegaan. Mocht het regenen en ’s middags droog zijn zou ik de wielrenner pakken.

Maar de zondagochtend was verrassend mooi. De afspraak was gemaakt, dus de Giant gepakt en naar Tonny toe. De fietsen ging prima, geen bijzonderheden. Enkel de reeën die ik woensdag had gezien lieten zich nu weer zien. Althans, ik neem aan dat het dezelfde twee waren.

Verder is het eigenlijk overbodig om te vermelden dat de sporen van de crossmotoren weer heel vers waren. Momenteel is het elke week minimaal 1 keer raak. Vooral het gedeelte aan de Gemertse kant wordt misbruikt. ik hoop nog steeds dat er een keer een actie wordt gepland om deze figuren een halt toe te roepen. Ik vrees dat het ijdele hoop is.

Desalniettemin had ik een prima gevoel van de tocht. Ook deze keer had ik weer het extra rondje gemaakt ter compensatie van de het gedeelte rond de visvijver dat definitief niet meer toegankelijk is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén