BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandelroute Venray

Na de MTB-activiteit ’s morgen bleef het weer onverwacht goed. Geen weer om binnen te blijven zitten, dus hebben Ine en ik de wandelschoenen aangedaan en hebben we een korte wandeling gemaakt in de buurt. De keuze was gevallen op de Wandelroute Venray. Deze route heeft een korte en lange variant, wij kozen de korte. Maar de lange route blijft zeker in ons geheugen.

Je zou zeggen dat je alle kanten van Venray wel kent, maar dat bleek wel mee te vallen. We kwamen met deze route op plaatsen die we niet kenden. Misschien wel van gehoord, zoals het Odapark Venray Erg leuk en verrassend.

We begonnen bij Pannenkoekenhuis De Perdstal. Hier kun je heel goed naartoe met kleinere kinderen, er is een kabouterpad in het bos. Leuk om te doen.

Van De Perdstal liepen door de villawijk van Venray richting het buitengebeid aan de kant van Weverlo. De lange route neemt daar de afsplitsing. De korte route neemt de afslag naar rechts terug naar Venray. Door de bossen bereiken we, na een korte rustpauze, het Odapark. Een plek voor hedendaagse kunst. Helaas zijn enkele kunstwerken door vandalisme ernstig beschadigd.

Na zo’n 6 km kwamen we terug bij de auto en zijn we weer naar huis gegaan. Op naar een volgende wandeling

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén