BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route alternatief (ingekort)

De hittegolf blijft maar aanhouden, maar lang zonder fietsen lukt me ook niet. Dus dacht ik, pak de mountainbike en ga de bossen in, daar zal het toch wel meevallen met de hitte.

Nou, dat was dus niet echt het geval. Met dreigende donderwolken op de achtergrond heb ik me nog wel afgevraagd of ik het gedeelte van de Bunthorst/Grote Slink wel moest doen. Nog even op de buienradar gekeken, de regen zou net aan ons voorbij gaan, dus de beslissing genomen om toch het rondje te maken.

Maar het was echt heet. Niemand was in het bos, dus ik kon het shirt lekker ver opendoen. Maar het hielp niet echt. Veel drinken was he5 devies.

Teruggekomen in het Sint Tunnisse bos werd het me toch langzaam wat teveel . De keuze was genomen, bij het weiland midden in het b9s neem ik de kortere route terug naar huis. Een beslissing die wel goed uitpakte, want net voordat ik het bos uitging begin het licht te regen. Die lichte regen ging langzaam over in een flinke bui. Wel lekker verkoelend, maar je wordt er ook nat van?. Heel erg was dat niet, maar veel langer had de route ook niet moeten duren, ik had het echt wel gehad. Het was lang geleden dat ik me zo afgepeigerd voelde. Hitte doet toch meer me5 je dan je denkt.

Achteraf toch fijn dat ik nog wat kilometers heb kunnen maken. De weersvoorspellingen zijn dat de temperatuur wat naar beneden gaat, dus voor het weekend staat weer een wielertochtje op het programma.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén