BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Omdat we volgende week vakantie krijgen en dus een tijdje geen gezamenlijke fietstochten plannen en daarna het MTB toertocht seizoen wel een keer van start zal gaan heb ik de fietsmaten laten weten om samen met hen nog een keer de bossen in te gaan. Zij hadden de Gemertse MTB route op het programma staan, dus heb ik me daarbij aangesloten.

Dus op naar Handel op de zondagochtend. Er was wel wat regen voorspeld, maar achteraf kan ik zeggen dat er, los van wat minidruppeltjes, geen regen is geweest. De route lag er goed bij en de temperatuur was goed. Dus eigenlijk een gewoon goed en leuk rondje. Geen bijzonderheden te melden.

Na het fietsen hadden de maten nog wel een leuke verrassing voor me omdat is onlangs opa ben geworden. Het kado bestond uit twee babyboekjes. Kei leuk, ze zullen zeker gebruikt worden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén