BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Gemert – Beek en Donk

Rustig aan de thee na het werk en Ine zegt tegen me “Waarom pak je nou niet nog even de fiets en maak een rondje?”. Tsja, waarom eigenlijk niet. De dagen beginnen korter te worden, de vakantie komt eraan, misschien wel één van de laatste keren dat ik doordeweeks nog een ritje kan maken. Zeker omdat het weer nu ook nog even goed is. Dus hop, de fiets op en een rondje Gemert via Beek en Donk gemaakt.

Omdat ik iets later dan normaal weg was heb ik besloten om geen pauze te nemen. Ook het tempo vond ik vandaag niet zo belangrijk. Het eerste gedeelte ging echter zeer voorspoedig. De wind was niet sterk maar wel van achteren, dus daar moet je van profiteren. Ik realiseerde me wel dat dat waarschijnlijk ging betekenen dat ik de terugweg de wind van voren zou hebben. Dus een hoge gemiddelde snelheid verwachtte ik niet.

Maar toch ging het niet slecht. Zeker in het laatste stuk ben ik uiteindelijk het gemiddelde op 32,5 km/u gekregen. Voor mij een prima resultaat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén