BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kastelenroute Langbroek

Door Dianne en Twan waren we uitgenodigd om te gaan fietsen met daarbij een overnachting in een B&B in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug. Het is Jans B&B te Langbroek geworden. Een prachtige B&B gelegen op een rustige plek met uitzicht over de landerijen. De ontvangst was zeer hartelijk, de kamers prachtige en schoon en de ruimtes die we konden gebruiken waren perfect. Zeker een aanrader om één of meer nachten te verblijven.

De omgeving is ook prachtig. Voldoende mogelijkheden om de fietsen, wandelen en plaatsen te bezoeken. Onze eerste tocht op zondag was een korte route langs een aantal kastelen en buitenhuizen. Niet dat we er zoveel hebben gezien, maar er zijn zeker veel prachtige huizen te zien. Ook de routes door de bossen zijn zeer de moeite waard.

Ons doel was om rond de klok van 13:30u in Wijk bij Duurstede te zijn om de zondagse stadswandeling met gids te doen. Dat is gelukt. We hebben ons aangemeld bij de VVV we waren zelfs nog iets te vroeg, dus hebben we nog eerste een drankje gedaan bij Café De Engel. Daarna de stadswandeling gedaan. Erg leuk om verschillende verhalen over het stadje te horen.

Hierna was het nog een klein stukje terug naar de B&B. We hadden nog tijd, dus was Café De Engel opnieuw de plek waar we het terras nog even hebben gebruikt voor een biertje en een schaal nacho’s.

Het was een korte maar heel leuke route. Morgen staat een wat langere route op het programma.

Plaatsen: Langbroek, Sandenburg, Werkhoven, Dwarsdijk, Wijk bij Duurstede

Knooppunten:
09 – 59 – 76 – 60 – 57 – 56 – 55 – 14 – 13 – 09

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén