BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Vandaag was het weer een keer tijd om met ons drieën de bossen in de te gaan. Het was nog wel even spannend wat het weer zou doen. Regen bij het begin betekent thuis blijven en je nog een keer lekker omdraaien inmeet warme bed.

Er was nu wel regen voorspeld maar ‘s morgen was het droog. Geen reden om niet te gaan, dus ge-appt dat we zouden gaan even later stonden we alle drie paraat om te vertrekken voor een rondje Sint Tunnisse bossen.

Tijdens de tocht hebben we heel even wat druppels gehad, maar dat mocht de naam ‘regen’ niet hebben. Verder lag de route er prima bij, op wat motorcross-sporen na. Ik heb weer hier en daar een extra afslager genomen, maar niet de grote lus extra gedaan. Dat kwam vooral omdat de mannen er een goed tempo in hadden.

Aan het eind kon ik constateren dat ik weer een bevredigende tijd had gefietst. Zeker het laatste pad richting het huis van de boswachter liep nog best lekker. In tegenstelling tot eerdere keren kon ik nu de 30 km/u nog aanhouden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén