BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste route Overloon

Met het vele thuiswerken is lichamelijke beweging belangrijker dan ooit. Daarom heb ik op de woensdagmiddag de MTB gepakt en ben richting Overloon vertrokken om het vaste MTB rondje van Overloon te doen.

Het had zo nu en dan de laatste dagen redelijk geregend dus ik was voorbereid op wat modder. Dat viel best mee. Het was in ieder geval niet zo mul als enige maanden geleden. Toen was er op sommige stukken geen doorkomen aan. Nu was dat veel beter. En ook de modder viel erg mee. Natuurlijk zijn er hier en daar wat paltsen water op de route, vooral in de kuilen die hard zijn aangereden, maar dat mag de pret niet drukken.

Het fietsen ging me echt goed af. Het was wel pittig zo na een lange zitdag achter mijn bureau, maar ik ben zeker niet ontevreden. Niet dat ik mijn beste tijd heb gereden, hoor. Ook dat kwam door de stormachtige wind die me vooral op de heen weg flink tegen zat. In de bossen valt het doorgaans mee met de wind.

De fiets is weer helemaal de oude. Na de reparatie van de achter derailleur loopt het ding weer als de beste. Dus ook daar ben ik zeer tevreden over.

Ik ben blij dat ik de tijd heb genomen om de Overloonse route nog een keer te doen. Zeker in deze tijd van het jaar is het prachtig met al die paddestoelen in het bos.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén