BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route omgekeerd

Omdat het nog steeds mooi weer is en ik even wat werkfrustratie kwijt moest, heb ik om iets na 3 uur ‘s middags de mountainbiken gepakt en ben ik het Sint Tunnisse bos ingegaan. Om me een beetje te blijven uitdagen heb ik onze eigen route precies omgekeerd gereden. Niet de hele route heb ik gevolgd.

Na Landhorst heb ik op aanraden van een andere MTB’er een nieuw stuk uitgeprobeerd. Het is een pad door een houtwal parallel aan het defensiekanaal, langs het recreatieve fietspad ‘De Peelkanaal route’. Het was een redelijk leuk stukje om een keer te doen, maar of het vaste prik wordt, dat denk ik niet.

Het avondzonnetje was zo mooi dat ik op een gegeven moment de tijd heb genomen om er wat foto’s van te maken.

Omdat het al zo laat in het jaar is en de wintertijd alweer is ingegaan besloot ik om wat verlichting op de fiets te maken. Dat was niet onnodig, want in sommige donkere stukken van het bos was het een uitkomst. Niet zozeer voor mijn eigen zicht, maar meer om gezien te worden. Er waren namelijk wel aardig wat wandelaars, en door mijn verlichting konden ze mij goed zien aankomen.

Ik heb heerlijk gefiets.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén