BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Vandaag was het weer sinds lange tijd voor mij een rondje Gemert. De laatste tijd komt Adrie op de zondag naar Sint Anthonis en wordt op de woensdag een rondje Gemert gedaan. Omdat ik dan moet werken zit dat er voor mij niet in.

Dus was het weer een keer tijd om het rondje Gemert weer te doen. Het weer was prima en ik had een nieuwe outfit om te proberen.

De buitentemperauur was niet erg hoog, dus een goed moment om te kijken of de nieuwe kleding warm genoeg was. De conclusie was dat ik met temperaturen onder de ca. 8 graden echt wel een extra ondershirtje kan dragen, of een windbreaker. Dat houd de warmte net iets beter vast. Bij hogere temperaturen is het een fantastische jersey. De broek is ook van hele goede kwaliteit. Ik ga er veel plezier van hebben, dat weet ik zeker.

Het fietsen zelf ging prima. Omdat er nog steeds strenge coronaregels zijn heb ik vooral voldoende afstand gehouden. De maximale grootte van de groep is momenteel 2 personen. Dat betekende dat ik veel mijn eigen tempo heb gefietst en op vaste punten gewacht heb op Tonny en Adrie.

Wel jammer was dat ik in het begin van de route de registratie niet heb aangezet. Vrij kort na het begin kwam ik daar achter en heb hem meteen gestart. Toch mis ik net even het begin.

Aan het einde van de route, toen we in Gemert waren aangekomen, hebben we het nieuwe huis van Adrie nog even bekeken. Het is nog niet opgeleverd dus we konden er niet heel dichbij komen, maar het ziet er geweldig mooi uit in een mooie buurt. Het ziet er een beetje stads uit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén